Rob & MaaikeHij: deze jongeman was ooit in de gelukkige omstandigheid, dat hij van zijn hobby zijn beroep kon maken. Zijn brood verdienen met hetgeen wat hij creatief en efficient kon: verkopen en koken. Als hij bij gasten aan tafel verscheen, werden zij enthousiast over de lustopwekkende manier waarop hij over hetgeen bereid op hun bord lag kon praten. Hij bedacht de gerechten en smaken zelf, of met hulp van anderen. Maar altijd creatief in de weer met eten. Laten zien hoe je van een eenvoudig gevulde koelkast een menu kunt presenteren. Op en top gastheer, eigenzinnig en soms eigenaardig, maar altijd vriendelijk. Zij; deze dame is grootgebracht in de horeca, op en top gastvrijheid, waar nodig steunt zij haar jongeman. Met een afgeronde HBO-Communicatie diploma op zak en een cursus fotografie strijkt zij uiteindelijk neer bij een uitgeverij voor kinderboeken. Zij heeft oog voor trends en ontwikkelingen, met haar uitzonderlijk gevoel voor sfeervolle interieurs en brede affiniteit met eten en drinken, staat zij hem trots altijd aan zijn zijde. Samen: een smaakvol topteam. Dat bewezen zij al met hun cateringbedrijfje, Belicious! Deze in 2007 opgerichte onderneming exploiteerde het duo náást hun fulltime-baan. Niet met de intentie om de bankrekening te upgraden tot het veelvuldige. Nee, daar waren zij te klein voor, het ging hen om de persoonlijke klik met hun afnemers en het allerbelangrijkste, de mogelijkheid om te doen waar ze echt gelukkig van werden: het zelfstandig creatief verkopen van een goed product, waar zij én hun gasten een goed gevoel aan overhouden. Maar door wisseling van baan en komst van een kind moest hun bij-zaak op een laag pitje worden gezet. Geen probleem. Hun tijd zou zeker weer komen. Er zou een periode aanbreken, waarin hun creatieve spinsels weer samen zouden komen. Die tijd is nu. Een web van creatieve ideeen is gesponnen en wij staan beide te springen om de sprong te maken. Geen afhankelijkheid meer van een werkgever, maar eigen abaas. Weer je éigen smaak kunnen creeren en selecteren op food- én kookgebied. Enthausiasme voor produkten, culinaire creativiteit en service bieden aan gasten en klanten. |