Relatiegeschenken

Wilt u uw werknemers of zakenrelaties verrassen met een relatiegeschenk vol mooie en smaakvolle producten? Stel dan Bij ons in de keuken een mooi cadeaupakket samen, precies zoals u het hebben wilt. Geen 13 in dozijn zoals bij de bekende groothandels, maar een met zorg en aandacht geselecteerd geschenk, omdat uw relatie dat verdient.

Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment in de winkel. Stel zelf uw geschenkpakket samen of laat u adviseren door Rob of Maaike. Van een pakket vol heerlijke delicatessen en/óf een handig kookattribuut, Bij ons in de keuken kunt u alle kanten op. 

 

Onze winkel maakt het mogelijk om smaakvolle ingrediënten met een leuk blijvend artikel te combineren. Goede producten, met zorg & aandacht ingepakt. Kom binnen Bij ons in de keuken en we bespreken de mogelijkheden. 

 

 SUGGESTIE 1:  Mooi & lekker gevuld verwenpakketten 

Loop samen met ons de winkel door, en we stellen een pakket op maat samen. U geeft aan hoeveel u er zou wensen en we sturen u een scherpe offerte toe. Komt u tijdig langs? Liefst uiterlijk voor 1 december. Dan kunnen wij ook goed de voorraden beheersen en uw pakket in de week van 16 december gereed hebben. Voor u het weet, is het al zo ver...

 

 SUGGESTIE 2:  VIP-avond met drankjes & hapjes (18.00-21.00 uur)

U bent met een groot-middelgroot team en het lijkt u leuk om de mensen zelf hun pakket te laten samenstellen, in onze winkel? Dit kan op 3 manieren plaatsvinden. Wij kunnen namelijk tijdens dit 'shoppen' in onze winkel, ook wat catering voor u verzorgen. Dus wij ontvangen u en uw medewerkers met een glas Prosecco en amuse. Nootjes e.d. op diverse hoge tafels. En desgewenst kunnen wij diverse hapjes voor u verzorgen (van borrelhapjes tot een maagvullend menu met/zonder de Big Green Egg of Ferrari pizza-oven).  Kortom, direct een leuke avond uit met uw collega's.

 

 SUGGESTIE 2-b:  VIP-avond met drankje (& aansluitend diner elders op Het Rond)

U kunt de uitgebreide catering van bovenstaande ook laten vervallen en aansluitend met uw team gaan eten bij een restaurant in de buurt. Bijvoorbeeld bij Boca, Enzo, Ming&Ming, Azuma (restaurant Het Rond) of de Heren van Houten.

 

Bent u geinteresseerd bovenstaand VIP-arrangement? Laat dit dan z.s.m. aan ons weten, dan kunnen we uw avond in de agenda vastleggen. We reserveren een speciale VIP-avond voor u.

 

 SUGGESTIE 2-c:  VIP met kleiner team: met drankje (tijdens reguliere openingstijden)

of u kiest ervoor om (met een kleiner team wellicht) op vrijdagavond tijdens reguliere koopavond bij ons te komen. Dit kan eventueel ook op een andere werkdag (dan blijven we gerust voor u een uurtje langer open). Neemt u contact met ons op? We leggen de datum voor u vast.

 

 SUGGESTIE 3:  De keuze is reuze, ook kleinere verwengeschenken:

- fantastische bonbons

- diverse wijnen

- setje olie & azijn van het vat

- diverse (biologische) koffie & thee

- leuke keukenaccessoires

- ... te veel om op te noemen

 

En ook deze pakketjes pakken wij extra feestelijk in.

Kom langs in onze winkel, want ook voor kleinere attenties hebben we voor ieder wat wils.

 

 

Meer informatie?

Loop binnen Bij ons in de keuken of bel ons gerust op 030-7525972 / 06-44511158