Kookwinkel

In onze kookwinkel vindt u de meest belangrijke kookgerei, -literatuur en handige gadgets die nodig zijn voor het bereiden van de dagelijkse thuismaaltijd of speciale culinaire aangelegenheden voor de moderne thuiskok. Wij hanteren een assortiment van een duurzame kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van deze keukenbenodigdheden stelt ons in staat om u te voorzien van een deskundig advies en handige tips. Onze persoonlijke service is een absoluut pluspunt.

 

De kookwinkel omvat ook een zorgvuldige selectie tafelgerei voor op en rondom de tafel, om met plezier de maaltijd te kunnen nuttigen. Mooie serviezen, bijzonder glaswerk en sfeervolle decoratie. Voor uzelf of stijlvol ingepakt als cadeau voor een ander.

 

Voor wie zin heeft om feestelijke taarten en cupcakes te maken, zit Bij ons in de keuken gebakken. Hier bent u aan het juiste adres voor mooie bakvormen, goed  en creatieve adviezen. Maar  u vindt bij ons ook  heerlijke bakmixen, marsepein/ rolfondant, eetbare bloemen en spikkels in alle kleuren. Feestelijk toch?

 

Voor een kleine blik in onze keuken, klik hier voor ons assortiment en leveranciers.

 


 

product_01
product_14
product_10
asa_ti-amo
product_05
asa_leisteen
koziol_3
asa_etagere
product_13

Messenslijpen

Voor elke 10e van de maand kunt u bij ons uw messen inleveren. In samenwerking met slijperij Schneijder verzorgen wij het slijpen van diverse messen. U ontvangt uw messen vlijmscherp rond de 18e weer terug. Heeft u verdere vragen hierover? Vraag ons gerust.

 

Webwinkel

Een officiële webwinkel hebben we niet, maar mocht u een product of merk op deze website zien, echter bent u niet in de gelegenheid om langs te komen. Mail of bel ons, er is namelijk veel mogelijk.

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel: 030-7525972