Kookwinkel

In onze kookwinkel vindt u de meest belangrijke kookgerei, -literatuur en handige gadgets die nodig zijn voor het bereiden van de dagelijkse thuismaaltijd of speciale culinaire aangelegenheden voor de moderne thuiskok. Wij hanteren een assortiment van een duurzame kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van deze keukenbenodigdheden stelt ons in staat om u te voorzien van een deskundig advies en handige tips. Onze persoonlijke service is een absoluut pluspunt.

 

JURA

Sinds 3 jaar zijn wij ook premium dealer van JURA koffiemachines. In onze winkel vind u diverse modellen en kunt u al uw vragen aan ons kwijt. Tevens zijn wij ook servicepunt. Wilt u uw huidige apparaat een servicebeurt laten ondergaan, dan kunt u uw apparaat bij ons inleveren. Circa 5 werkdagen later, ontvangt u uw apparaat weer gereviseerd terug.

 

NIEUWS:

De D4 Piano Black heeft geweldig gescoord in de test van de Consumentenbond in mei '19. In een testupdate in augustus heeft de D4 Piano Black het predicaat weten te behouden.

 

07 D4 pss2 PB 2Esp Original 22102 besteuitdetest AUG 2019

 

 

Big Green Egg

Reeds 8 jaar zijn wij trotse dealer van Big Green Egg. Aangezien wijzelf ook fervente gebruiker zijn van het groene ei, kunnen wij u alle tips & tricks vertellen rondom deze kamado.

 

Wilt u meer informatie, zie hier:

- Big Green Egg

- Big Green Egg webshop

 

BGE FamilyShot 2014

 

 

Messenslijpen

Voor elke 10e van de maand kunt u bij ons uw messen inleveren. In samenwerking met slijperij Schneijder verzorgen wij het slijpen van diverse messen. U ontvangt uw messen vlijmscherp rond de 18e weer terug. Heeft u verdere vragen hierover? Vraag ons gerust.

 

Webwinkel

Met de komst van Corona, is eindelijk onze webwinkel van de grond gekomen. Echter wie wel eens bij ons in de keuken is geweest, weet dat wij heel veel en diverse producten in assortiment hebben. Mocht u een product of merk niet op deze website/webshop zien, en bent u niet in de gelegenheid om langs te komen. Mail of bel ons, er is namelijk veel mogelijk.

 

webwinkel:  klik [hier]

mail:            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel:               030-7525972