Bij u in de keuken?

Heeft u een feestje? Of borrel met uw collega's? Bij ons in de keuken hebben wij diverse ingredienten in huis, om u een passende catering te bieden. Let wel, we zijn een klein team, dus wees er op tijd bij. Zo hebben wij het volgende in huis:

- Pizza party bij u thuis of op locatie

- Big Green Egg party*

- High Wine

- Cateringhapjes*

 

(*niet in december, ivm de Sint & Kerst drukte in de winkel)

 

Meer info, lees hieronder:


Pizza partypizzaparty boidk

Bij ons kunt u op 2 manieren uw eigen pizzaparty thuis organiseren.

1) U regelt alles zelf, en huurt bij ons alleen de Ferrari pizzaovens.

2) Of u geeft alles uit handen en wij verzorgen alle ingredienten, de Ferrari pizzaovens en desgewenst ook een pizzakok.

 

1) Bij ons in de keuken kunt u de Ferrari pizza-oven huren. Dit fantastische apparaat is zowel voor gebruik binnen als buiten. Deze pizza ovens zijn ideaal voor een buffet of om in groepsverband zelf pizza’s te bakken. Het heeft een capaciteit van zo’n 10-15 pizza’s per uur. Met onze houtoven-voorgebakken pizzabodems creëert u in een handomdraai zelf de lekkerste pizza’s. Of nog lekkerder: rol onze verse bolletjes pizzadeeg zelf uit! HUURPRIJS € 25,- per dag en per extra dag € 10,-. (wij vragen een borgsom van € 75,-). 

 

(voorgebakken) pizzabodems met tomatensaus: € 9,95 per 2 stuks 

verse pizzabollen (zelf uitrollen): 3 stuks voor € 3,75

verse pizzasaus: € 3,25 voor 3 pizza’s

pizzabloem typo 00: € 3,25 voor 1 kg

 

GRATIS: Bij bestellingvanaf 60 euro aan pizzabodems/bollen e.d., krijgt u de G3 Ferrari Delizia pizzaoven GRATIS een dag in bruikleen (na betaling van de borgsom).

 

Wilt u deze informatie op een rij, klik [HIER]

 

2) U kunt ook alles uit handen geven. Wij verzorgen de apparatuur en benodigde spullen, de ingredienten en desgewenst een kok op locatie. Zo bezorgen wij 3 nette werktafels bij u, met diverse benodigdheden zoals pizzaplank, -roller, -mes, borden, servetten e.d. Vers gesneden groentes, vlees en/of vis en kaas hebben wij vooraf netjes geportioneerd in bakjes. Lijkt u dit wat? Vraagt u hiervoor een op maat gemaakte offerte bij ons aan.

 


Big Green Egg & kok op locatie?

Vanaf heden zijn wij ook steeds vaker op locatie te vinden. Let wel, we zijn maar beperkt beschikbaar,

dus bent u geinteresseerd? Vraag tijdig naar de mogelijkheden. 

BGE oplocatie


High Wine 

De High Wine is eigenlijk het hartige broertje van de High Tea en wordt veelal wat later op de middag genuttigd. Wij hebben de ingredienten in huis, om voor u een complete High Wine te verzorgen. Bij ons in de keuken hebben wij de lekkerste combinaties van wijnen en spijzen samengesteld. Bent u nieuwsgierig naar onze High Wine? Vraag bij ons een passende offerte aan.

 


Cateringhapjes

De afgelopen jaren verzorgden wij vele bijzondere cateringen. Bent u op zoek naar een creatieve cateraar voor een publiek van ca 30-100 personen, vraag dit gerust bij ons na. 

 

semi sashimi zalmOnze hapjes zijn ideaal voor alle soorten feestjes en gelegenheden waar u lekker wilt eten, maar niet verplicht aan tafel hoeft te zitten. Onze 'bites' zijn kleine hapjes, maar kunnen ook een diner of lunch vervangen. Zoet of hartig, onze bites zijn altijd 100% ambachtelijk bereid, een lust voor het oog en veroorzaken kleine smaakexplosies in je mond. Bij ons in de keuken ontwikkelen we regelmatig nieuwe recepten; dus geen standaardwerk! Onze werkwijze wordt gekenmerkt door creativiteit, originaliteit en kwaliteit. De bites zijn af te halen in de winkel (bezorging in overleg). Enkele hapjes behoeven op locatie door uzelf nog de laatste finishing touch. 

 

Wij zijn beperkt in onze agenda, dus vraag tijdig naar de mogelijkheden. 

 

 


 

Bij ziekte of extreem slecht weer, behoudt Bij ons in de keuken zich het recht voor een workshop of catering te annuleren en desgewenst naar een andere dag te verplaatsen. Uiteraard in goed overleg en desgewenst mede zoekend naar een alternatief.