Cadeautjes

Bij ons in de keuken vindt u talrijke cadeautjes, van heerlijke thee met iets lekkers tot aan grotere cadeaus zoals toffe kook-apparaten of BBQ's. Voor ieder wat wils en voor ieder budget. Iedereen heeft wel iets met koken of genieten. 

 

Kom langs, Bij ons in de keuken, en kies zelf een paar mooie producten uit. Wij pakken het áltijd met zorg voor je in.

Heeft u geen tijd om langs te komen? Bel of mail ons, we overleggen samen, we zetten het voor je klaar of we bezorgen aan huis.

 

- Zwitscherbox vogelhuisje

- Picasso bonbons

 

 

 

Relatiegeschenken

Wilt u uw werknemers of zakenrelaties verrassen met een relatiegeschenk vol mooie en smaakvolle producten? Stel dan Bij ons in de keuken een mooi cadeaupakket samen, precies zoals u het hebben wilt. Geen 13 in dozijn zoals bij de bekende groothandels, maar een met zorg en aandacht geselecteerd geschenk, omdat uw relatie dat verdient.

Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment in de winkel. Stel zelf uw geschenkpakket samen of laat u adviseren door Rob of Maaike. Van een pakket vol heerlijke delicatessen en/óf een handig kookattribuut, Bij ons in de keuken kunt u alle kanten op. 

 IMG 1603

Onze winkel maakt het mogelijk om smaakvolle ingrediënten met een leuk blijvend artikel te combineren. Goede producten, met zorg & aandacht ingepakt. Kom binnen Bij ons in de keuken en we bespreken de mogelijkheden. 

 

 

 HET HELE JAAR DOOR: 

 

 

 SUGGESTIE 1:  Mooi & lekker gevuld 'op maat gemaakt' verwenpakket 

Loop samen met ons de winkel door, en we stellen een pakket op maat samen. U geeft aan hoeveel u er zou wensen en we sturen u een scherpe offerte toe.

 

Komt u liever niet naar de winkel?

Vraag bij ons vrijblijvend een offerteaanvraag aan, via de mail of telefoon.

Dan maken wij een passend voorstel voor u.

 

 

 SUGGESTIE 2:  Kleinere verwenpakketjes:

- doosje bonbons, zoals onze fantastische Picasso Bonbons

- een mooie fles wijn met wat lekkers erbij

- setje olie & azijn van het vat

- diverse (biologische) koffie of thee 

 

En ook deze pakketjes pakken wij extra feestelijk in.

Kom langs in onze winkel, of bel of mail ons. We bezorgen ook aan huis of op de zaak.

 

 

 RONDOM KERST:

 STEL ZELF JE KERSTPAKKET SAMEN: 

 

 SUGGESTIE 3:  VIP-avond met drankje & wat lekkers (18.30-20.00 uur)

U bent met een klein team van ca 8-15 personen en het lijkt u leuk om de mensen zelf hun pakket te laten samenstellen in onze winkel? Dit kan Bij ons in de keuken, onze ruimte kookwinkel in de Vershof. Wij ontvangen u en uw medewerkers tijdens een avond "Private shopping" met een heerlijke kop koffie en wat zoets. Of een glas Prosecco, nootjes en olijfje. Uw medewerkers krijgen een mooie kadobon uitgereikt, waarna ze naar hartelust zelf hun kerstpakket kunnen invullen. Ze kunnen dit in een mooie doos laten inpakken, of in een leuke shoppertas.

 

Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Let op, we volgen uiteraard de richtlijnen van RIVM en zijn helaas afhankelijk van eventuele wijzigingen. In het ergste scenario, kunnen we altijd online een shop avond organiseren; een video van een mooie uitgereide presentatie van de producten in onze winkel in kerstsfeer, waarna mensen hun 'wensen' kunnen opgeven. Wij maken dan een leuke selectie en maken een mooi pakket. We zorgen dat hun doos/tas gevuld klaarstaat. Of we verzenden de doos naar het thuisadres.

 

 

 

Meer informatie?

Loop binnen Bij ons in de keuken of bel ons gerust op

030-7525972 / 06-44511158