Delicatessen

De keuken is een smaakpunt waar veel te zien is, geproefd en geroken kan worden. Heerlijke producten, ideaal om zelf mee aan de slag te gaan of mooi verpakt als een origineel smaakvol cadeau.

 

De situering naast de slager, visboer, groenteman, kaasspecialist en bakker, maken dat een verse en smakelijke maaltijd in een handomdraai samengesteld is. Een heerlijke maaltijd begint Bij ons in de keuken. Laat u inspireren en vindt hier de ingrediënten zoals pasta's, sauzen, dressings, kruiden, olijfoliën en azijnen. De overige verse ingrediënten haalt u bij de andere Vershof-winkeliers.

Bij ons in de keuken vindt u een mooie verzameling van delicatessen uit verschillende landen, van diverse kwaliteitsmerken, met zorg geselecteerd. Een deel van ons delicatessenassortiment wordt geproduceerd in eigen keuken en zijn een aangename aanvulling op het Vershof-concept, zonder kunstmatige conserveermiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

 

Bij ons vindt u de volgende hartige en zoete delicatessen:

 

IIn het schap

Olijfolie & azijn

Pasta

Pesto

Sauzen

Kruiden & Rubs

Wijnen

Gimber

 

Op de witte balie

Bonbons

Picasso Bonbons

Chocolade

 

Op ons kookeiland

Kaas

Toast

Worst

en mooie borrelplanken

 

Luscious Loaf

Heerlijk hartig borrelbrood. Lekker bij de brunch, lunch, op de borrelplank of bij een kop soep.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Grote groepen

Heeft u interesse in bovenstaande delicatessen, echter voor een grotere groep mensen, neem dan even contact met ons op of loop binnen Bij ons in de keuken. Dan kunnen we de mogelijkheden met elkaar bespreken en hier tijdig op inspelen. Zie ook meer informatie en een assortimentslijst bij catering.